Huvilaveistämö J. Saari

Soita 0500 669 859

Aholankuja 7 63100 Kuortane

Käsin veistetyt hirsihuvilat Etelä-Suomen alueelle

Näetkö silmissäsi ihanan kesäisen maiseman, jossa istut oman hirsimökkisi verannalla hiljenevässä illassa? Vai haluaisitko perheellesi lomanviettopaikan, jonka arvo ja kauneus eivät häviä ajan saatossa?

Käsin veistetyt hirsihuvilat ovat vastaus unelmiisi. Toimitan laadukkaasta hirrestä veistettyjä huviloita ja mökkejä eteläisen Suomen alueelle.

Uniikkia ja räätälöityä

Veistän hirsirakennukset käsin, sillä perinteisellä tyylillä käsiteltynä hirsi on kauneimmillaan. Materiaalina käytän massiivihirttä, jotta voin taata asiakkailleni rakennuksien kestävyyden.

Mittatilaustyönä savusaunat, pihasaunat, hirsihuvilat, aitat ja makuuaitat. Vapaa-ajan asunnot ympärivuotiseen asumiseen.

Voit itse osallistua hirsirakennuksesi suunnitteluun, mutta voit myös jättää koko projektin hoidettavakseni. Avaimet käteen -palvelu on oikea ratkaisu, kun haluat luottaa ammattilaiseen.

Tee unelmistasi totta

Tilaa uusille hirsimökeille löytyy erityisesti Pirkanmaan alueelta, kauniiden Näsijärven ja Längelmäveden rannoilta. Tarvittaessa toimitan hirsirakennuksen kauemmaksikin.

Jos arvostat suomalaista käsityötä ja kaunista puuta, hanki itsellesi hirsihuvila. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Huvilaveistämö J. Saari
Aholankuja 7
63100 Kuortane

Y-tunnus: 13977793
Puh: 06 2417 0752

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Huvilaveistämö J. Saari:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.