Käsin veistetyt hirsihuvilat Etelä-Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Näetkö silmissäsi ihanan kesäisen maiseman, jossa istut oman hirsimökkisi verannalla hiljenevässä illassa? Vai haluaisitko perheellesi lomanviettopaikan, jonka arvo ja kauneus eivät häviä ajan saatossa? Käsin veistetyt hirsihuvilat ovat vastaus unelmiisi. Toimitan laadukkaasta hirrestä veistettyjä huviloita ja mökkejä eteläisen Suomen alueelle.

Uniikkia ja räätälöityä

Veistän hirsirakennukset käsin, sillä perinteisellä tyylillä käsiteltynä hirsi on kauneimmillaan. Materiaalina käytän massiivihirttä, jotta voin taata asiakkailleni rakennuksen kestävyyden.

Teen mittatilaustyönä savusaunat, pihasaunat, hirsihuvilat, aitat ja makuuaitat sekä vapaa-ajan asunnot ympärivuotiseen asumiseen.

Voit itse osallistua hirsirakennuksesi suunnitteluun, mutta voit myös jättää koko projektin hoidettavakseni. Avaimet käteen -palvelu on oikea ratkaisu, kun haluat luottaa ammattilaiseen.

Tee unelmistasi totta

Tilaa uusille hirsimökeille löytyy erityisesti Pirkanmaan alueelta, kauniiden Näsijärven ja Längelmäveden rannoilta. Tarvittaessa toimitan hirsirakennuksen kauemmaksikin. Jos arvostat suomalaista käsityötä ja kaunista puuta, hanki itsellesi hirsihuvila.

Ota yhteyttä!